Iedere vrijdagavond verse pizza voor afhaal

Vanaf deze week zullen jullie iedere vrijdagavond tussen 17u en 20u echte verse Italiaanse pizza's bij ons kunnen afhalen!
Onze samenwerking gebeurt met pizzeria da Maria! Pizzeria da Maria is een traditionele, artisanale pizzeria die de lekkerste pizza's maakt. De man heeft zelf coeliakie en zijn vrouw, Maria, heeft er haar missie van gemaakt om het lekkerste glutenvrije pizzadeeg te maken. En of ze daarin is geslaagd!😋
De pizza's worden met de grootste zorg bereid en gebakken. Er is een aparte werkbank voor glutenvrije pizza's, er is een aparte traditionele steenoven waar de glutenvrije pizza's in worden gebakken. 100% coeliakie proof dus!
Jullie kunnen iedere week bestellen tot donderdag 18u om de pizza's bij ons in de winkel af te halen op vrijdag tussen 17u en 20u. De pizza's nemen jullie zoals bij een echt afhaalpunt lekker warm mee. Woon je iets verder, laat ons dit weten dan worden de pizza's niet volledig afgebakken. Zo kan je ze thuis nog een paar minuutjes in de oven steken en heb je lekkere warme pizza.
Naast de pizza's zijn ook de pasta's verkrijgbaar, en een aanrader als voorgerechtje om te delen met het gezin zijn de Arancini (gevulde gefrituurde rijstballetjes😋).
Lactosevrij ook mogelijk indien uitdrukkelijk gevraagd.
❗️Let op: wij bieden GEEN glutenbevattende gerechten aan van da Maria bij ons. Familielieden kunnen gerust genieten van de glutenvrije gerechten. Het glutenvrije deeg is zo goed dat er qua smaak amper verschil is met een echte pizza. Tried & tested 😜